Hirdetés

Már csak néhányat kell aludni, hogy megnézhessük a Halálos Iramban 8-at

Április 13-án kerül bemutatásra az egyik legjobb akciófilm, amely már a nyolcadik epizódjához érkezik. Az előző részek sem voltak unalmasak, és a 8-adik is bővelkedni fog az izgalmakban. Készítsétek a tuning verdákat, és áprlis 13-án irány a mozi!

A 2015-ös Halálos iramban 7 minden idők hatodik legnagyobb kasszasikerévé vált. 2017-ben pedig jön a folytatás.

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat…

A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani… és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.

A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is.

A film weboldala: www.halalosiram.hu
Facebook oldalak:
facebook.com/Halalos-iramban-5-otodiksebesseg
facebook.com/FastandFurious

Nézz bele!

You May Also Like