Hirdetés

Programod a hétvégére – PlayIT 2016 Ősz

Ha kedveled a videójátékokat, a biteket, byte-okat, a technika csodáit, vagy csak szeretnéd kellemesen eltölteni a szombati napot, akkor a szombaton megrendezésre kerülő PlayIT kitűnő választás lehet. Találkozhatsz népszerű videósokkal, streamerekkel, cosplayesekkel, de lesznek ott egyedileg épített számítógép szörnyetegek is. Az innovációs aréna keretein belül kipróbálhatod a virtuális valóságot, a robotépítést, meglátogathatod a Cooler Master modding zónát-t, kipróbálhatod a Nissan parkolási asszisztensét, amellyel akár teljesen a lesötétített Nissan Leaf is leparkolható.

nissan-leaf-cutout-2

Az esport terén is lesz látnivaló, lesz World of Tanks, Overvatch, Battlefield, itt rendezik meg a Lenovo Y kupa döntőjét is CS:GO ban és LoL-ban. Tiszteletét teszi a Gamestar csapata, lehet játszani a Call of Duty-val, és ha vásárolni támad kedved, kihagyhatatlan akciókkal vár majd a Media Markt.

A színpadokon is megy majd a szórakoztatás, a kanapéból való kimozdulást a Mozdulj Gamer program segíti majd. Elmaradhatatlan a Cosplay is, a hétvégén a PlayIT berkein belül egy egész színpad kap majd helyet.

A videósok közül a a TheVR, Szirmai Gergő, Pamkutya, a Gameday Iroda, Csorba Anita, a GameGeek és sokan mások is megjelennek. Lesz dedikálás is, valamint beszélgetések a videós színpadon.thevr_press_photo

Aki pedig a nap folyamán nem fáradt még el, és van energiája egy kellemes koncertre, az az esti Videogames live koncerten vehet részt. A 2005 óta működő csapat videójáték zenéket visz színpadra, igényes hangszereléssel, és egyedi előadásmódban. Zene és videójáték kedvelőknek szinte kötelező darab.

video_games_live_wallpaper_by_the_missinglink-d4ndt20

You May Also Like