Hirdetés

Különleges folyadékhűtés érkezett a Zalman műhelyéből

A Zalman Alpha 36 egy modern All-in-One folyadékhűtéses megoldás, mely rendelkezik néhány különleges fejlesztéssel. Az innovatív túlterhelés-megelőző rendszer felel például a hűtőfolyadék be- és kiáramlásának több útvonalra történő szétválasztásáért, mely a hűtés maximális hatékonyságát és a biztonságos működést hivatott biztosítani.

Természetesen a dél-koreai márkára jellemző, egyedi dizánfilozófia is visszaköszön néhány ponton. A szivattyúfedél például igazán különleges, hiszen úgy alakították ki, hogy 360 fokban elforgatható legyen. A felhasználók ezzel szinte bárhová felszerelhetik a radiátort és később hozzá igazíthatják az RGB világításos fedelet. A vizuális elemeknél maradva, muszáj megemlíteni az exkluzív ARGB design által biztosított megvilágítást, mely természetesen szoftveresen személyre is szabható.

A PWM-vezérlő lehetővé teszi a ventilátorok fordulatszámának manuális szabályozását és együttműködését az alaplappal, melyen keresztül más hardverekkel is szinkronba hozható a világítás. A kábelezés tartós, fonott borítást kapott, amely ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak és a nagy nyomásnak, valamint extra gumirögzítéseket is kapunk a még halkabb működés érdekében. Az új Zalman Alpha 36 a legújabb AMD és Intel processzorokkal is kompatbilis (AM5 / LGA 1700), tehát hosszú távú, modern megoldásként tekinthetünk rá.

A Zalman Alpha 36 már elérhető Magyarországon.

You May Also Like