Hirdetés

Limitált Carrera modellel ünnepli a tigris évét a Tag Heuer

A tigris éve 2022. február 1-jén kezdődik, és az ikonikus svájci gyártó egy különleges modellel tiszteleg előtte. A hatásos textúrákkal operáló, limitált kiadású modell számlapja a kék két különböző árnyalatát ötvözi: az egyik világosabb és víz tónusú, a másik sötétebb, ami egy tigris bundájának kinézetét igyekszik visszaadni.

Előbbi csíkok vízszintesen csiszolt fémből készültek kék PVD kezeléssel, utóbbiak festett, texturált fémből. A mutatók, az alkalmazott óramutatók és a nap/dátumkijelző kerete 18 karátos rózsaarany bevonatott kapott, csakúgy, mint a TAG Heuer logója 12 óra alatt. A kék karimán fehérrel nyomtatott percskála jelenik meg, első ránézésre a színek harmóniában állnak.

A 41 mm-es tok polírozott rozsdamentes acélból készült, a polírozott arany korona pedig a számlap részleteit hivatott kiegészíteni és kiemelni. Hátlapja zafír ablakkal ellátott, amelyet egy lecsapásra készülő kék tigris illusztrációja díszít. Ez betekintést enged a TAG Heuer Caliber 5 szerkezetre, mely 28 800 vph frekvenciával, gyors dátumkorrekciós funkcióval és 38 órás teljesítménytartalékkal „büszkélkedhet”. A hátlap még egy gravírozás is található, amely az óra limitált példányszámát jelzi. Összesen 300 darab készül a különleges modellből, így ha erre a színkombinációra vágyunk, akkor valószínűleg jóval többet kell majd adnunk érte, mint a 3750 dolláros ajánlott ár.

You May Also Like