Hirdetés

A Hublot Big Bang Meca-10 P2P az újgazdagok viselete

Hublot Big Bang Meca-10 P2P
Hublot Big Bang Meca-10 P2P

Időben adtad el a vérrel és verejtékkel bányászott Bitcoinjaidat? Vagy sikerült lecsapnod egy milliárdos közbeszerzésre? Ha nem akarod lekésni private jetet, szerezd be a Hublot Big Bang Meca-10 P2P-t.

A svájci luxusóra gyártó Hublot méltón ünnepli Satoshi Nakamoto Bitcoin fehér könyvének 10-edik évfordulóját egy olyan órával, amely nem leplezi kriptovalutákhoz történő kötődését.

A Hublot Big Bang Meca-10 P2P egy 45mm-es karóra tokozása speciális eljárással készül, fekete kerámiából, csontváz szerkezettel (ami azt jelenti, hogy maga a szerkezet látható). Emellett természetesen 10ATM-ig vízálló is. Így nem kell aggódni a medencés party esetén sem, hogy beázik. Automatikus működésű természetesen és 10 nap energiatartalékkal is rendelkezik.

Hublot Big Bang Meca-10 P2P
Hublot Big Bang Meca-10 P2P (Fotó: Hublot)

Ha értesz az órákhoz neked ezek a paraméterek bizonyára sokat jelentenek. Ha nem értesz hozzá, akkor elég annyit megjegyezned, hogy ez egy luxus óra, azok közül is órák legfelsőbb kategóriáját képviseli, de nem az extravagáns modellek közé tartozik. Az óra árát a gyártó még nem jelentette be, de valószínűleg több 10 ezer dollár körüli összegért lehet majd hozzájutni.
Az órán több Bitcoinos utalás is van, az egyik fogaskeréken a Bitcoin logó kapott helyet, valamint 210 darab készül csak belőle, utalván ezzel a 21 milliós Bitcoin kibocsájtási plafonra. A szíj fekete gumi és kék borjúbőr, természetesen blokklánc utalással.

Ez azonban nem minden, hiszen az órát csak Bitcoinnal lehet megvásárolni, és a tranzakció azonosítóját belevésik az óratok oldalába. Így minden egyes ilyen óra egyedi és nyomon követhető lesz, szóval ha valaki el is lopja, az értékesítésbe biztosan beletörik a svájci bicskája.

Az óra egyedisége, részletes kidolgozása méltóvá is teszi a Bitcoinból milliomossá vált felhasználók figyelmére. Ha figyelembe vesszük azt is, hogy a Bitcoin milliárdosok legkedveltebb autómárkája a Lamborghini, akkor biztosak lehetünk abban is, hogy mind a 210 darab Hublot Big Bang Meca-10 P2P hamar gazdára fog lelni.

You May Also Like