Hirdetés

Részletekben oszt meg a Microsoft információkat az Xbox Series X-ről

Microsoft Xbox Series X

Az idén elmaradó E3 arra kényszeríti a gyártókat, hogy az iparági bejelentéseket digitálisa formában osszák meg a közönséggel. A Microsoft azt a stratégiát választotta, hogy minden hónapban megoszt valami újdonságot az Xbox Series X-ről, vagy az Xbox Game Pass újdonságairól. Az Xbox 20/20 betekintések valószínűleg azokat az inormációkat fogják tartalmazni, amelyet a Microsoft az E3-on akart bemutatni, viszont így egy nagyobb csomag helyett elosztva kapjuk meg az érdekességeket. Az első ilyen esemény május 7-dikén lesz megtartva, és az Inside Xbox esemény része lesz. 

Az Xbox 20/20-at bejelentő poszt szerint a Microsoft nem tett le arról a tervéről, hogy elkészül az Xbox Series X-szel még ebben az évben. Jerret West, a Microsoft marketing igazgatója úgy nyilatkozott, hogy a cél hogy az Xbox Series X és a Halo Infinite elkészül az idei ünnepekre. Ebben a kijelentésben azért hagyott egy kis mozgásteret is, hiszen a cél elérését hátráltathatják bizonyos tényezők, például a COVID19 járvány. Az Xbox 20/20 alatt bemutatott játékok mindegyike Xbox Series X optimalizált lesz, amjelenti, hogy 4k felbontással és 120 fps-el lesznek futtathatók, kihasználják a DirectX raytracing funkcióját és a beépített SSD technológiát is.

A bejegyzés megerősíti, hogy minden saját kiadású játék elérhető lesz Xbox Game Passon és PC-n is. Ez egy ideje működik is, de a Microsoft minden lehetséges alkalommal nyomatékosítani akarja ezt a funkciót is. Elsősorban azoknak szól a kijelentés, akik epedve várják a Halo Infinit-et és a Microsoft Flight Simulatort.

A csütörtöki Xbox 20/20 betekintést ad a játékosoknak az Xbox Series X-en futtatott játékok minőségéről és néhány harmadik fél által készített játékról is, mint például az Assassin’s Creed Valhalla. Az Xbox rajongók Twitchen és Facebookon is követhetik az eseményt, a Youtube-on pedig 4K stream is elérhető lesz. 

You May Also Like