Hirdetés

Idén ünnepli 30 éves fennállását a Cooler Master

Cooler Master 30-adik évforduló
Cooler Master 30-adik évforduló

Az innovatív megoldásairól ismert Cooler Master egyedi termékekkel és nyereményjátékkal ünnepli fennállásának 30-adik évfordulóját.

A Cooler Master fennállásának 30 éve alatt számos iparági innovációt tudhat magáénak. Többek között az első aluminiumból készült számítógépház, a hőcsövekkel egybeépített processzorhűtő, az első egybeépített folyadékhűtés is az ő nevükhöz fűződik. Azonban nem csak ezekről a megoldásaikról ismertek, hiszen gyártási kapacitásuk révén rengeteg más cégnek is gyártanak hűtési megoldásokat.

Az informatikai piacon elsősorban processzorhűtéseikről és házaikról ismertek, de a portfólijukban megtalálhatók a tápegységek, perifériák, gamer székek és asztalok, valamint a monitorok is.

A Cooler Master a 30-adik évforduló megünneplésére egyedi dizájnnal gyártott limitált kiadású termékekkel készülnek, valalamint egy különleges nyereményjátékkal is, ahol a gyártó Orb X névre hallgató elképesztő gamer állomását lehet megnyerni, amennyiben valaki vásárol a 30-adik évfordulós termékekből és a terméket regisztrálja a gyártó weboldalán.

Az ünnepnek természetesen saját oldala is van, amelyen megtalálható az összes erre az alkalomra kiadott termék is. Az oldal ide kattintva érhető el.

You May Also Like