Hirdetés

Hamarosan Windows 10-el is fogadhatunk és indíthatunk hívásokat Androidos mobillal

window telefonhívás android
window telefonhívás android

A Microsoft augusztusban tett olyan nyilatkozatot, miszerint dolgoznak rajta, hogy a Windows-on belül is lehessen hívásokat kezdeményezni és fogadni abban az esetben, ha össze van kötve egy Androidos telefonnal. Hogy ez eddig miért nem valósult meg, azt ne firtassuk, inkább örüljünk annak, hogy az Insider 19H1 buildben már elérhető a funkció. 

A használatához mindössze annyit kell majd tenni, hogy összekötjük a telefonunkat és a Windows 10-et futtató eszközünket, amelyre magyar nevén Csatolt telefon társeszköz app telepítése szükséges a telefonon, a Windowson pedig a Csatolt telefon programra. A két program telepítése és az eszközök összekötése után elérhetővé válik a Hívások funkció.

Miután végesztünk a folyamattal nem kell többé előkapni a telefont a a táskánkból a reptéri várakozás alatt, amely jelentős könnyebbség utazás közben. De a funkció kiválóan használható akár munka közben is, hiszen nem kell levenni a headsetet, telefont ragardni, hanem mindez elvégezhető a számítógépen is. Köszönjük Microsoft!

You May Also Like