Hirdetés

Bemutatkoztak a legújabb Go Pro akciókamerák

Jó ideje sejteni lehetett, hogy érkezőben vannak a legújabb generációs Go Pro akciókamerák, hiszen a vállalat az FCC-nél már hetekkel ezelőtt beadta a kérelmeket, nemrég pedig a hivatalos bejelentésen is túlestünk. A viszonylag rövid, visszafogott és sejtelmes kampány után egy rövid sajtóesemény keretein belül mutatkozott be a GoPro Hero 8 Black és GoPro Max.

A jól megszokott akciókamerák vonalat természetesen a GoPro Hero 8 Black viszi tovább, mely hatalmas újításokat papíron nem kínál az előző generációhoz képest, de mindenképpen érdemes megemlíteni a HyperSmooth 2.0 stabilizációs technológiát, mely minden eddiginél jobb stabilizációt ígér, ami nagyon fontos egy ilyen kameránál. Megemlítendő még az új TimeWarp 2.0 és Boost Mode, valamint a javított hangzásvilág és szélzajszűrés is.

A 150 000 Ft-ért előrendelhető kamerához természetesen kiegészítők is érkeznek, melyeket az eddigitől eltérő módon alakítottak ki. Az egyszerű vlog állvány mellé vásárolhatunk világítást és extra kijelzőt is, ezeket 50-80 dollár közötti áron kínálják kint.

A GoPro Max a korábbi 360 fokos kamerát váltja és 499 dollárba kerül majd. Természetesen számos kiegészítő érkezik hozzá és megkapta a Max HyperSmooth stabilizációs technológiát is.

You May Also Like