Hirdetés

Bemutatkozott az új iPod Touch

2015-ben kaptunk legútóbb iPod frissítést az Apple műhelyéből, akkor a 6. generációs iPod Touch került leleplezésre, mely sok újdonságot nem kínált a felhasználók számára. Nos, 4 évvel később megérkezett az új iPod Touch, mely szintén nem egy forradalmi eszköz, de igazából egy jól használható multimédiás kütyüről van szó, mely természetesen a legolcsóbb, iOS-t futtató eszköz lesz a gyártó palettáján.

A dizájn mit sem változott, a 4 hüvelykes kijelző körül óriási kávákat, alatt pedig a fizikai Home gombot találjuk meg ujjlenyomat-olvasó nélkül. A kamera terén sem számíthatunk valami jó egységre, de legalább az iPhone 7-nél debütáló A10 Fusion chip még egy ideig biztosan igen gyors és kényelmes használatot biztosít.

Természetesen több színt találunk a palettán, hiszen a különleges Product Red változat mellett, arany, ezüst, szürke, pink és kék színekben is megvásárolható az újdonság. A legolcsóbb, 85 000 Ft-os modell 32GB belső tárhelyet kínál, őt követi a 125 000 Ft-os, 128GB-os változat, a sort pedig a 165 000 Ft-os, 256GB-os modell zárja. Mondanunk sem kell, hogy a 199 dolláros kinti belépőhöz képest ezek nem túl jó árak, ennyiért inkább egy jó középkategóriás, androidos modellt választanánk, kivéve ha nagyon szükség van a Facetime-ra és az iOS-re.

You May Also Like