Hirdetés

A csirkét is melegen tartja a KFC konzolos PC-je

Az új konzolok és a legújabb grafikus kártyák is igencsak fura rajtot vettek az elmúlt időszakban, a KFC pedig úgy gondolta, hogy kicsit „megtrollkodja” a piacot és összeállt pár nevesebb PC-s gyártóval, hogy egy igazi különlegességet hozzanak létre.

A KFC, a Cooler Master, az ASUS, az Intel és a Seagate együttműködéséből született meg a KFCONSOLE névre keresztelt konzolszerű számítógép, mely kompakt és egyszerű mint egy konzol, viszont igencsak komoly PC-s teljesítménnyel bír, vagyis a Cyberpunk 2077 egészen biztosan nem úgy fog rajta futni, mint a konzolokon.

Az egyedi házat a Cooler Master készítette, az inspirációt pedig egyértelműen a híres KFC Kosár adta, a processzorért az Intel felel, a grafikus teljesítményt az NVIDIA megoldására épülő ASUS kártya adja, míg a villámgyors SSD tárhelyet a Seagate biztosítja. De kit érdekelnek ezek a hardverek akkor, ha van benne egy „Chicken Chamber” is, ami a számítógép hűtését vagyis pontosabban mondva a hardverek által generált hőt használja fel arra, hogy melegen tartsa a finom KFC-s falatokat.

Amikor a KFC ezt az egész projektet nyáron belengette a nagyközönség előtt, mindenki azt hitte, hogy csak trollkodnak, de most nagyon úgy fest, hogy egy KFCONSOLE biztosan készül. Azt persze kizártnak tartjuk, hogy ezzel törnek be a PC-s és egyben konzolos piacra, továbbra is érdemes egy marketingfogásként kezelni ezt a projektet, annak viszont csillagos ötös.

You May Also Like