Hirdetés

Bemutatkoztak a 2022-es Zenbook S modellek

A mai napon a The Pinnacle of Performance című online bemutató alkalmával nem csak a bivalyerős Zenbook Pro modellek mutatkoztak be, hanem a széria prémium vonalát képviselő Zenbook S modellek is bővültek.

Az ultravékony, ultrakönnyű Zenbook S sorozat egészen pontosan két új modellel bővült, melyek az előző generációhoz képest nagy előrelépést jelentenek a külső és a belső szempontjából is. A Zenbook S 13 Flip OLED mindössze 14,9mm vékony és alig több mint 1kg, miközben egy 13 hüvelykes, 360-fokban kihajtható OLED érintőképernyőt kapott.

Az újdonságban a legújabb, 12. generációs Intel® Core™ i7-es processzor dolgozik, így nem csoda, hogy három ultragyors Thunderbolt™ 4 USB-C® port is került az oldalaira, melyekkel akár komolyabb kiegészítők is csatlakoztathatóak hozzá.

A hagyományos kialakítású Zenbook S 13 OLED esetében az AMD-nek szavaztak bizalmat a mérnökök, így akár AMD Ryzen™ 7 6800U processzort és AMD Radeon™ 680M grafikus egységet is találhatunk majd benne, mely a mindennapokban több mint elegendő páros egy ultrabook esetében. A lenyűgöző 16:10-es 2,8K OLED HDR kijelző mellé a gyártó 19 órás üzemidőt is ígér, aminek ha a fele igaz csak, akkor is boldogok lehetünk.

Az előző generációhoz képest ráadásul színesedik is a kínálat, hiszen négy kifinomult új színben lesz elérhető például a Zenbook 13 S OLED, melyek között megtalálható a Ponder Blue, Aqua Celadon, Vestige Beige és Refined White, tehát lesz fehér, kék, bézs és zöldes árnyalatú modell is.

You May Also Like