Hirdetés

Zalman újdonságok Európa gamer show-ján!

Köln már hosszú ideje a játékosok egyik kedvenc állomása nyaranként, hiszen a Gamescom alkalmával rengeteg új játék mutatkozik be és válik kipróbálhatóvá. A játékszoftverek mellett azonban az esemény teret nyújt a legújabb gamer perifériáknak is, a Zalman ezúttal legújabb fejlesztéseit viszi ki a show-ra.

Hűtési megoldások
A Gamescom 2018 alkalmával számos új Zalman hűtő mutatkozik be. Jelen lesz az ikonikus modell folytatásaként beharangozott CNPS 10X Optima II és a CNPX 9X Optima is, melyek az Intel és AMD felhasználók számára is ésszerű és megbízható választást jelentenek. Előbbi 180W, utóbbi pedig 200W TDP-re lett hitelesítve, teháta csúcsmodellekkel is lazán elboldogulnak.
Természetesen az egyre népszerűbb vízhűtéses rendszerek sem maradhatnak le a kiállításról. Három újdonságot visz ki a gyártó (ZM-EQ120, ZM-EQ240 és ZM-EQ360) melyek elsőként a Computex 2018-on mutatkoztak be. A ZM-EQ120 250W TDP hitelesítéssel bír, míg a ZM-EQ240 esetében 350W a határ, ezt pedig csak a ZM-EQ360 tudja felülmúlni a maga 400W TDP hitelesítésével. Természetesen mindhárom modell kompatibilis lesz a legnépszerűbb és legújabb Intel, valamint AMD processzorokkal. Az új ZM-NS3000 és ZM-NS4000 páros pedig a laptopok hűtését hivatott javítani, akár 17 hüvelykes méretig, vagyis a legvadabb gamer gépeket is kordában tudják majd tartani.

Számítógépházak
A Zalman a számítógépházak piacán is igazán nagy névnek számít, a hazai piacon pedig különösen jól teljesít a gyártó, hiszen kiváló ár/érték arányú modelleket kínál. A Computex 2018 alkalmával 6 új modellt mutatott be a cég, melyeket a Gamescom közönsége is megtekinthetett. A 120mm-es ventilátorokkal szerelt Zalman K1 és Zalman K2 edzett üveg oldallapokkal, porszűrőkkel és RGB világítással érkezik. A valamivel kisebb Zalman S1, Zalman S2 páros szintén betekintést enged a hardverekhez, míg a Zalman H4 és Z7 LED világítást, variálható belső kialakítást és edzett üveg oldallapot kínál.

You May Also Like