Hirdetés

Spotify Premiumot kaphatnak az Xbox Game Pass előfizetők?

Annak ellenére, hogy az elmúlt években a Sony alaposan elverte őket a konzolok piacán, a Microsoft nem adja fel a harcot és nagyon is hisz az Xbox vonalban, mely manapság jóval több, mint egy konzol.

A redmondi óriás ugyanis az Xbox Game Pass csomaggal a PC-s játékosok számára is rengeteg lehetőséget nyitott meg és akkor még nem is beszéltük a felhő-alapú játékszolgáltatásukról, melyhez erős vasra sincsen szükség. Az Xbox Game Pass Ultimate csomagja első hónapban 300 Ft, majd pedig 3000 Ft a továbbiakban, de cserébe számítógépen és konzolon is rengeteg játékkal játszhatunk akár online is barátainkkal.

A legutóbbi nagy bővítés az EA Play előfizetés integrálása volt, mely rengeteg Electronic Arts címet nyitott meg a játékosok előtt, a friss pletykák szerint pedig ezúttal nem egy újabb kiadóval, hanem a szórakozás és tartalomfogyasztás egy másik fontos szereplőjével működnének együtt. A Microsoft ugyanis állítólag Spotify Premium előfizetéssel bővítené ki az Xbox Game Pass Ultimate csomagot. Természetesen együttműködve magával a zenei óriással, melyre már volt korábban példa, hiszen egy akció keretein belül korábban már volt ilyen együttműködés. A mostani hírek azonban nem egy időszakos promócióról szólnak, hanem felvetik azt a lehetőséget, hogy egy folyamatos együttműködés legyen belőle, mellyel tovább nőne az Xbox Game Pass Ultimate csomag értéke és ezzel persze a Spotify is jól jár, hiszen rengeteg új ügyfelet szerezhet.

You May Also Like