Hirdetés

A Cooler Master bemutatta az új HAF 500-at, MasterBox TD300 Mesht és a MasterBox 500-at

Cooler Master TD300
Cooler Master TD300

A Cooler Master is termékbemutatásokkal kezdte az évet. Érkeznek az új HAF 500, a TD300 és a MasterBox 500 házak.

A HAF 500 megújításával a Cooler Master erősen kezdi a 2022-t. A HAF (High Airflow) sorozatú házak a gyártó legnépszerűbb házai közé tartoznak. Nem csak a legendás szellőzés miatt, de a szerelhetőségük és a helykínálatuk is egyedülálló. A HAF 500 eleje a már megszokott, kiváló minőségű rácsos kialakítást kapja, amely mögött 2db 200mm-es ARGB ventilátor teszi a dolgát.
Hátul 120mm-es Sickleflow ventilátor kapott helyet, amelyet igény szerint el is lehet fordítani, így jobban hűthető a videókártya. A kor igényeinek megfelelően az előlapon már USB 3.2-es csatlakozó is helyet kap, így az adatátvitel gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A helyre sem panaszkodhatnak a felhasználók, hiszen képes magába foglalni akár 7 db 120mm-es ventilátort, és két 360mm-es radiátort is. A top panel teljesen eltávolítható, akár ide is szerelhetők ventilátorok, vagy radiátor. Szóval egy teljesen egyedi igényekre szabható házat kapunk, amely eddig is jellemezte ezt a típust.

Az új MasterBoxok között bemutatkozik a TD300, amely mATX alaplapokhoz készül és természetesen magán viseli a TD sorozat egyedi megoldásait, mint a gyémánt szerű vágásokat és íveket az előlapon. Így a művészi vénákkal rendelkező gamerek is gyönyörködhetnek a TD300-ba épített konfigurációjukon. Az előlap hálós megoldású, a Sickleflow ventilátorok pedig bőségesen látják el friss levegővel a hűtendő komponenseket.

A MasterBox 500 is erős lesz hűtésben, és az eddigiektől eltérő megoldások is segítik ebben. Szintén képes akár 7db 120mm-es ventilátor vagy két 360mm-es radiátor elnyelésére is. A tető és az oldallapok könnyedén eltávolíthatók, így megkönnyítve a szerelés folyamatát. Az előlap kialakítása és az ARGB ventilátorok segítségével egyedi fényjátékok idézhetők elő, miközben a hűtés is kimagasló. A ház ATX alaplapok befogadására képes és akár 410mm-es grafikus kártya, 165mm-es processzor hűtő, és180mm-es tápegység is elfér benne. A méretekkel tehát biztosan nem lesz gond, és bővítésre is elegendő hely áll rendelkezésre.

A Cooler Master széles portfólióval rendelkezik, így nem nehéz tőlük igényeknek megfelelő házat választani, és az új termékek is képesek szinte bármilyen igényt kielégíteni.

A HAF 500 57 000 forintos, a TD300 33 000 forintos, a MasterBox 500 pedig 44 000 forintos ajánlott áron kerül majd forgalomba.

You May Also Like