Hirdetés

Hamarosan érkezik a Huawei Watch 2

Az okosórák piacán jó néhány gyártó viszonylag hamar felismerte, hogy a felhasználók többsége nem szívesen hord valami olyat a csuklóján, amin látszik, hogy elsődleges célja a technológiai demonstráció. Hiába a rengeteg új funkció, mégiscsak egy óráról beszélünk, így nem véletlen, hogy a legtöbb gyártó 2016-ra már kerek modelleket készít, az egyetlen nagyobb kivétel az Apple, mely egyébként uralja a piacot.

Az elmúlt évek egyik legszebb okosórája azonban egyértelműen a kínai Huawei műhelyéből érkezett, a Huawei Watch első generációja pedig a mai napig az egyik legjobb vétel a piacon. Jelenleg már 100 000 forint alatt is hozzájuthatunk, cserébe pedig egy igazán elegáns és okosórát kapunk, mely ráadásul hamarosan megkapja a rengeteg új funkciót magával hozó Android Wear 2.0-t.

A jó hír az, hogy az év legjobban várt mobilkiállításán, az MWC 2017-en debütál a következő generáció, melyet a Huawei nemrég a Weibo oldalán erősített meg. Természetesen most is csodaszép külsőre és már Android Wear 2.0-s rendszerre számíthatunk. Az LG egyelőre leszerepelni látszik az újdonságaival, míg jó néhány nagy rivális inkább az év második felében mutatja be az újdonságát, így a Huawei hónapokig maradhat igazi kihívó nélkül.

Reményeink szerint mi is tesztelhetjük majd az új generációt, illetve a “régiről” is szívesen beszámolnánk majd nektek.

You May Also Like