Hirdetés

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition: Ikonikus dizájn és modern technika tökéletes prezentálása

Az A BATHING APE® több mint 30 éve a streetwear divatvilág egyik ikonikus tagja, köszönhetően az egyedi karaktereknek, mintáknak és motívumoknak, melyek számos terméken és kollaborációban jelentek már meg. Arra azonban még nem volt példa, hogy ezek egy laptopon is helyet kapjanak, legalábbis mindeddig. Az ASUS ráadásul nem vette félvállról a munkát, hiszen a különleges laptop mellé számos egyedi kiegészítőt is pakoltak, így az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition minden bizonnyal az év legkülönlegesebb ajánlata ebben a szegmensben, mi pedig közelebbről is megnézhettük a hazai rajt előtt.

A két márkát és a célközönséget ismerve egyáltalán nem meglepő, hogy az ASUS itthon is igen népszerű Vivobook szériájából választottak alapot a két vállalat tervezői, hiszen a Vivobook modellek palettája igen széles, valamint a formaviláguk és árazásuk is jobban kedvez a fiatalok számára. Ezzel biztosítani tudták, hogy az ár ne jelentsen kimondottan nagy akadályt egy ilyen csomag beszerzésénél, főleg akkor, ha az exkluzív kiegészítők sorát is beárazzuk. Az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition 484 990 Ft-ért szerezhető be a hivatalos magyar ASUS Online Márkaboltban, ami nyilván nem olcsó, de megindokolni sem nehéz, hogy miért gondoljuk jó ajánlatnak.

A laptop önmagában is egy praktikus választás lehet azok számára, akik modern hardverrel és jó felszereltséggel keresgélnek a középkategóriában, ráadásul az ASUS OLED-es megoldásai képminőségben is jóval a riválisok fölé nőnek. A 15,6 hüvelykes, 120Hz-es képfrissítéssel rendelkező OLED kijelző nem csak tartalomfogyasztáskor kínál eddig ilyen méretben nem tapasztalt képélményt, hanem a tartalomgyártói vénánknak is extra löketet ad, hiszen színhelyessége is példás. A különleges borítás alatt ráadásul egy 13. generációs Intel® Core™ i5-13500H processzor bújik meg, mely az Intel legfrissebb szériája jelenleg és legtöbbször a középkategóriás gamer laptopokban találkozhatunk vele. Mindezt egészíti ki a 16GB RAM és a villámgyors SSD, valamin a praktikus Thunderbolt 4-es port és USB-C töltési lehetőség, illetve az olyan praktikus fejlesztések, mint az ujjlenyomat-olvasós bekapcsológomb vagy éppen a katonai elvárásoknak is megfelelő szívósság.

A kicsomagolási élmény sem mindennapi, hiszen rendelésünk egy a szokottnál is nagyobb dobozban érkezik, amit már eleve az ikonikus Bape motívumok díszítenek. Ezt felbontva egy terepmintás laptopdobozzal és egy hozzá, illetve a többi kiegészítőhöz színben passzoló praktikus laptoptáskával szembesülünk, mely nagyon kényelmes és sokoldalú. Bőven van benne hely a laptopnak és az extra kiegészítőknek, munkahelyre és iskolába is tökéletes. A terepmintás laptopdobozt felnyitva a talán a csomag két legfontosabb tagját pillanthatjuk meg egyből. Jobb oldalon kapott helyet a direkt erre az együttműködésre tervezett BABY MILO® figura, aminek a kezébe a laptop kicsinyített mása is elhelyezhető. Mellette a hivatalosan Midnight Black színre hallgató ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition kapott helyet rögtön fedlappal felfelé, tehát egyből megcsodálhatjuk, ahogy a fény átjárja a különleges eljárással készült fedlapot, amit természetesen Bape motívumok és minták díszítenek.

A laptop alatt találkozhatunk még egy apró dobozzal, melyben egy hozzá színben tökéletesen passzoló, praktikus vezeték nélküli egér kapott helyet, amelyhez egyébként jár egy cserélhető fedlap is a táskához és a csomagoláshoz passzoló terepmintás borítással. Az együttműködés keretében kapunk még egy matricacsomagot és egy teljes billentyűzetnyi matricát, mellyel az általunk választott gombok és általuk a teljes gép személyre is szabható.

Valóban ritkán találkozni ennyire sokrétű és a vásárlóknak tényleg sok extrát kínáló együttműködéssel, főleg a tech- és divatvilág találkozását vizsgálva. Az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition mindenképpen az év egyik meglepetése és legjobb laptopja, az pedig külön öröm, hogy a limitált darabszám és exkluzív együttműködés ellenére a hazai rajongóknak is van esélyük megvásárolni a csomagot. Ezt megtehetik a hivatalos ASUS Online Márkaboltban, persze csak addig, amíg a készlet tart!

You May Also Like