Hirdetés

Bejelentette visszavonulását Rob Gronkowski

A New England Patriots sztárja, Rob Gronkowski nemrég Instagram oldalán jelentette be, hogy 29 évesen visszavonul, így a következő idényben már nem kapja el Brady passzait.

Gronkowski kapcsán már évet óta téma a visszavonulás, hiába számít még fiatalnak, karrierje során rengetegszer volt sérült és bizony már többször hangoztatta, hogy teste egyre kevésbé bírja, illetve ő maga sem szeretné ezzel kapcsolatban feszegetni a határokat. Februárban megnyerte harmadik Super Bowl trófeáját és azonnal megkezdődtek a találgatások arról, hogy mi lesz a következő idényben. Eleinte úgy tűnt, hogy folytatni fogja, hiszen a csapat sztárirányítójával, Tom Brady-vel is erre utaló videót tett közzé a győzelem után.

A bejelentésében megemlítette, hogy a New England egy álmát váltotta valóra azzal, hogy 20 évesen draftolta. Természetesen a szép emlékeket és a támogatást megköszönte az egész csapatnak, játékostársainak, a tulajdonosnak és Bill Belichick edzőnek. A nagyszerű játékos számos rekorddal a háta mögött hagyja ott az NFL-t, így például az ő nevéhez fűződik a legtöbb elkapás egy szezonon belül tight end-ként és eddig ő az egyetlen ebben a pozícióban, akinek sikerült 3 szezonban is a 10 elkapás és az 1000 futott yard.

Azt még nem közölte, hogy mi lesz a folytatásban. Többször pletykálták vele kapcsolatban, hogy pankrátornak vagy színésznek áll, esetleg mindkettőnek. Ezzel Dwayne The Rock Johnson példáját követheti, akinek nagyon bejött a váltás, hiszen napjaink legfelkapottabb sztárjáról van szó.

You May Also Like