Hirdetés

A Margaret Island és a Mary PopKids is ott lesz Fishing On Orfű 2017-en

A Fishing On Orfű 2017 ismét egy nagyon izgalmas fesztiválnak tűnik a hírnevéhez méltóan pedig a legismertebb hazai bandák felelnek majd a hangulatért. Nemrég bejelentették, hogy a tópart mellett a Margaret Island és a Mary PopKids is ott lesz, mi imádjuk őket, így újabb ok, hogy ott legyünk!

A fesztivál még csak pár éves múltra tekint vissza, mégis már közismerté és rendkívül népszerűvé vált a helyszín és a hangulat miatt. A négynapos lazuláson ismét lehetőséget kapnak a feltörekvő csapatok, akik bizony sokat tanulhatnak majd az utánuk fellépő, tapasztaltabb társaiktól. A Víziszínpadon ott lesz többek között a Soerii & Poolek, a Margaret Island, a Mary PopKids, a Jónás Vera Experiment, az Üllői Úti Fuck és a Bohemian Betyars. Lesz még meglepetésekkel és sztárfellépőkkel fémjelzett Jubileumi Tóátugrás!

A Fishing zenei programja továbbra sem teljes. A tűzhöz közel nevezetű új színpadnak köszönhetően a bővülés sem marad el, ezt a kemping erdős területén helyezték el a lazulni vágyók számára, hiszen akusztikusabb koncertek, zongoristák és hangulatos, gépektől mentes zenei előadnak szórakoztatják majd a hallgatóságot.

You May Also Like