Hirdetés

Befutottak az LG új androidos okosórái

Az okosórák piacát sokan egy hatalmas potenciállal rendelkező új területnek tartották még néhány éve, majd a varázs hamar elillant és manapság már inkább csak egy rétegtermékről beszélhetünk. A piacot az Apple uralja, hiszen ők egy olyan órával álltak elő, mely egyszerre képviseli a stílust, a márkahűséget és a minőséget, ráadásul az Apple Watch remekül működik együtt az iPhone-okkal.

A Google sem ülhetett tétlenül a babérjain, így nagy ráncfelvarrásban részesítette az Android Wear rendszerét, mely számos hardveres partner érdeklődését keltheti fel. Az Android Wear 2.0 bemutatására az LG-vel közösen két új órát is készítettek, az LG Watch Style egy 249 dolláros lebutított szépség, míg az LG Watch Sport egy 349 dolláros minden földi jóval megtömött csúnyaság.

A Style modell egészen divatos, minimalista külsőt kapott, de hiányzik belőle például a pulzusmérő és a GPS, ami 2017-ben már a vicc kategóriát súrolja. Az LG Watch Sport-ban mindent megtalálunk, GPS, NFC és még mobil SIM is kerülhet bele, de nem cserélhetjük a szíját és már zavaróan vastag. Összességében tehát mindkét okosóra egy mellélövésnek tűnik, korábbi modellekről egyértelműen nem érdemes váltani, újoncoknak pedig talán egy olcsóbb előző generációs LG óra is jobban megérné.

You May Also Like