Hirdetés

Az új Apple iPhone SE 5G-t, A15 processzort és 195 ezres indulóárat kapott

Sokak szerint az Apple iPhone SE az a kicsi és „olcsó” felsőkategóriás telefon, amely annyira jó, hogy megkérdőjelezi az 300-500 000 forintos telefonok teljes koncepcióját.

Nos az említett árszegmensben ténykedő riválisoknak van okuk az aggodalomra, hiszen a harmadik generációs SE a 6GHz-es alatti 5G-vel és az iPhone 13 sorozattal bemutatott A15 Bionic egységgel újít.

Ez a kombináció pedig nyilván minden eddiginél erősebbé és sokoldalúbbá teszi az 194 990 Ft-os áron induló újdonságot. Nyilván ez az összeg sem kevés és továbbra is be kell érnünk egy jóval „öregebb”, de egyébként a mai napig tetszetős dizájnnal, illetve a 4,7 hüvelykes HD kijelzővel.

A hátlapon lévő 4K-s videofelvétel is képes 12 megapixeles modul több mint elegendő a legtöbb felhasználó számára, a Touch ID pedig ugyan már nagyon elavult érzést kelthet sokakban, mégis jól működik és a helyén van. A színkínálat nem erős, az éjfekete, csillagfény (fehér) és Product Red színek közül azért valószínűleg mindenki tud majd választani.

Az újdonság március 11-én 14:00 órától előrendelhető és március 18-tól kapható.

You May Also Like