Hirdetés

Always On kijelzővel érkezik az Apple Watch Series 5

A várakozásoknak megfelelően bemutatkozott az Apple legújabb okosórája, az Apple Watch Series 5, ami egy régóta vágyott funkciót hozott magával, így szinte mindenki számára érdemes lehet generációt váltani.

Az újdonság ugyanis az LTPO kijelzőtechnológiának hála Always On funkciót kapott, vagyis mindig láthatóak rajta a fontos adatok. Az LTPO 1-60Hz között állítja a képfrissítést attól függően, hogy használjuk e a kijelzőt, melynek a fényereje is csökken inaktív állapotban. Természetesen ismét lesz Nike kiadás, az alapmodell alumínium házat kapott, megmaradt a rozsdamentes acél és visszatér a kerámia is, tehát a luxus kedvelői egy modern okoseszközt szerezhetnek majd be a gyűjteményükbe.

Megmaradt a 40-44mm-es választék, fejlődtek a fitnesz és egészségügyi funkciók és a világ 150 országában egy gombnyomással hívhatunk segítséget akkor is, ha a telefonunk nincs nálunk. A 399 dolláros indulóár a GPS változatra vonatkozik, az LTE-s modell 499-ről indul, de megmarad a Series 3 is, mely 77 990 Ft-os árával elég jó vételnek tűnik.

You May Also Like