Hirdetés

Három RGB-s ventilátort is kapott a Zalman S4 Plus

A Zalman nem csak a takarékoskodó játékosok márkája, hiszen a dél-koreai gyártó legtöbbször sokat is ad a kevés pénzünkért.

A Zalman S4 Plus a 400 x 206 x 458mm-es méretével a hagyományos ATX Mid-Tower kategóriába sorolható, így ATX, mATX vagy Mini-ITX formátumú alaplapok befogadására képes. Az egészen szokatlan formájának és eredeti kialakításának köszönhetően igazi különlegessség a piacon, amit manapság viszonylag kevesen mondhatnak el magukról. Az előlap praktikus hálós kialakítású a megfelelő légáramlás biztosítása érdekében, míg az oldalán az ár mérsékléének érdekében színezett akrilpanel nyújt betekintést a hardverekre.

A házban három darab előre beszerelt, 120mm-es RGB LED-es ventilátorral találkozhatunk, melyekből kettő előre, egy pedig hátulra került. Melléjük tulajdonképpen már csak egy csinos Zalman vízhűtésre van szükség felülre és kész is a tökéletes kombináció. A hardverek terén azért majd méricskélni kell, hiszen a grafikus kártya „csak” 315mm hosszú lehet, a tápnak 180mm, a hűtésnek pedig 160mm hely jutott.

A hagyományos I/O panel nem csak egy bekapcsoló és reset gombot tartalmaz, hanem egy fejhallgató- és mikrofoncsatlakozót, három USB portot (köztük egy 3.0 szabványú) és a számítógép működését jelző LED-eket is. A klasszikus fekete szín jól áll neki, de egy ezüst kombináció szerintünk még nagyobbat ütne.

You May Also Like