Hirdetés

All in-t mond a csúcstabletek piacán a Samsung

Kissé meglepve a sajtót, a dél-koreai vállalat három táblagépet is bemutatott a mai napon. A Samsung Galaxy Tab S9, Tab S9+ és Tab S9 Ultra hármas a klasszikus Samsung táblagép DNS-t hordozza magában, de látszik, hogy a gyártó igyekezet tényleg mindenkit lefedni és szeretné uralni az androidos tabletek piacát.

Mindhárom modellben a legújabb Snapdragon 8 Gen 2 chip dolgozik, melyek előtt gyönyörű Dynamic AMOLED 2X kijelzők teszik a dolgukat. A 16:10-es képarány szintén közös, a méreteket tekintve pedig a Tab S9 11″-os, a Tab S9+ 12,4″-os, a Tab S9 Ultra pedig 14,6″-os kijelzővel kápráztatja el a felhasználókat.

A kijelző mellett a 20%-kal nagyobb hangszóró is hozzájárul majd a jobb médiaélményhez, az IP68-as por- és vízállóság pedig azt jelenti, hogy még csöpögő esőben sem kell abbahagynunk a kültéri mozizást. A gyártó szeretné, ha a nagy riválishoz hasonlóan sok embernél a laptopot is kiváltanák ezek a táblagépek, melyhez szoftveres és hardveres támogatást is nyújt. Számos produktivitást és alkotást támogató szoftver jelenik még meg idén a Tab 9 családra optimalizálva és természetesen használható hozzá billentyűzet és az S-pen is.

A klasszikus grafit helyett mi rámennénk a különleges bézs színre, mely szintén elérhető lesz itthon. Az új tabletek viszont egyáltalán nem lesznek olcsók, de mivel felsőkategóriáról van szó, ezért nem is vártunk mást. A csak WiFi képes, 8GB/128GB-os belépő Tab S9 364 990 Ft-os ajánlott árat kapott, a legdrágább, 5G-képes Tab S9 Ultra 16GB memóriával és 1TB belső tárhellyel pedig 774 990 Ft lesz.

You May Also Like