Hirdetés

Három családba is új okosórákat mutatott be a Fossil

A Fossil név bizonyára minden óratulajdonos számára ismerős, azt azonban kevesebben tudhatják, hogy a vállalat birtokában több jól csengő név is  van. A konszern kicsit lemaradva lépett be az okosórák piacára, mostanság azonban csendes a piac, így legújabb bejelentésük egészen nagyot szólt. A vállalat ugyanis egyszerre három márkánál is bemutatta legújabb okosóráit, melyek ötvözik a klasszikus és a modern vonalat.

A Diesel, Kate Spade és Emporio Armani brandek többféle modellt kaptak, melyek színükben és szíjukban térnek el és iOS, valamint Android rendszert futtató mobilokkal is kompatibilisek. A hagyományos elem nagyjából 6 hónapos üzemidőt ígér, a márkák pedig külön-külön megkapták a saját okostelefonos applikációjukat. A programon belül lehet személyre szabni, hogy milyen értesítéseket közvetítsen az óra, illetve itt lehet szinkronizálni az aktivitásmérő adatait is.

Az árazásról nem sok szó esett, egyedül a nőknek szánt Kate Spade széria 250 dolláros kezdőáráról hallani. Piacra pedig 2016 végén, 2017 elején kerülnek az új modellek.

You May Also Like