Hirdetés

Az órát is cserélhetjük majd a Tag Heuer okosórájánál

A svájci Tag Heuer nem éppen a technológiai újdonságairól híres, sokkal inkább a klasszikus karórák piacán váltak ikonikus márkává. Azt viszont ők is felismerték, hogy az okosórák nem csak egy “geek kiegészítők” és bizony az ő célközönségükből is sokan próbálnának ki valami komolyabb modellt. A vállalat első okosórája még a saját várakozásaikat is felülmúlta, így egészen hamar, már májusban megérkezik az új modell. Előtte azonban, a hírek szerint március 14-én egy érdekes megoldást is lelepleznek az okosóráikkal kapcsolatban, hiszen érkezik a “modular” koncepció.

Ez nem csak a szíjak cserélését, hanem magának a főegységnek, vagyis az órának a cseréjét is lehetővé teszi. A vállalat szerint ugyanis még mindig vannak olyan társaságok, rendezvények, ahol bizony nem “illik” egy okosórával megjelenni. A kérdés már csak az, hogy hányféle mechanikus modult és milyen áron kínálnak majd. Őket ismerve sem a modulok, sem a következő generációs okosórájuk nem lesznek olcsóak, viszont így már tényleg egy tökéletes kombináció birtokosai lehetünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like