Hirdetés

AirPods kihívóval indítja 2019-et a Klipsch

A Klipsch itthon is egy igen kedvelt és elismert márka a zene iránt érdeklődők körében, a vállalat pedig nem csak a klasszikus megoldásaival kívánja fenntartani vezető szerepét, hanem bizony a technológiai újításokkal is lépést tartanak.

Az Apple az AirPods fülhallgatóival ismét egy olyan vonalat indított útjára, melyet sokan követni szeretnének, aminek mi felhasználók örülhetünk, hiszen a nagyobb verseny mindig szélesebb választékot, jobb árakat és folyamatos innovációt hoz magával.

A Klipsch az idei CES kiállításra tartogatta a Klipsch T5 névre keresztelt AirPods kihívóját, mely az Apple modelljéhez hasonlóan teljesen vezeték nélküli megoldást kínál egy töltésre is képes tokkal. Az elegáns kialakítású tok nagyjából 24 órányi energiát képes magában tárolni illetve átadni a márkától már jól ismert formával rendelkező fülhallgatóknak.

A Klipsch T5 199 dolláros áron kerül majd a nyáron piacra, vagyis drágább lesz, mint egy AirPods, de a képek alapján kifinomultabb megoldásról van szó, mely vélhetően hangminőségben is megveri az Apple termékét.

You May Also Like