Hirdetés

A Zalman újdojnsága fényessé és hűvössé teszi a memóriákat

A DDR5-ös memóriamoduloknál a külsőt illetően még kissé szegényes a választék, a DDR4-es megoldások mellé pedig az extra hűtés jöhet jól a Zalman új kiegészítőjével.

A memóriamodulok piacán az elmúlt években jó néhány változás történt. Az árnövekedés mellett megjelentek az új DDR5-ös memóriamodulok, melyekből még nem olyan nagy a kínálat, mint például a DDR4-es megoldásokból. A Zalman újdonsága főként azoknak készült, akik az első generációs DDR5 modulokkal építettek viszonylag új gépet, hiszen a ZM_MH10 az alumínium-magnézium ötvözetből készült hűtőbordáknak hála nem csak a jobb hűtést, hanem a modernebb és ARGB világítással felszerelt külsőt is biztosítja.

A ZM_MH10 világítása 6 vezérelhető LED-ből áll, mely természetesen támogatja az ASRock „Polychrome Sync,” ASUS „Aura Sync,” GIGABYTE „RGB Fusion 2.0,” és MSI „Mystic Light Sync” szabványokat. A csomag 5 thermalpadot is tartalmaz (0.3mmx2, 1mmx2, and 2mmx1), az ezüst színű kiegészítő pedig pontosan 137mm hosszú, 8,5mm vékony, 40mm magas és mindössze 55 grammal nehezíti a konfiguráció összsúlyát.

You May Also Like