Hirdetés

A Beats Studio Buds+-szal megy a trendek után az Apple 

Az Apple nem csak a táblagépek és okostelefonok terén tarolta le a piacot, hanem a zajszűrős fülhallgatókkal is járványszerűen hódította meg a világot. Az AirPods sikerei mellett azonban a jó drágán felvásárolt Beats kínálatában is egyre jobb megoldások születtek, a legújabb Beats Studio Buds+ pedig nem csak nevével és Apple-kötődésével hódítana.

A 2021-es Beats Studio Buds utódjának szánt Beats Studio Buds+ legnagyobb dobása ugyanis az „átlátszó” modell, mely totális árnyékot vet a klasszikus fekete és csontfehér árnyalatokra. Ezzel sokak szerint a Nothing által ugyan nem feltalált, de újra képbe hozott trendet lovagolná meg fiatalosabb márkájával az amerikai óriás, aki évekkel ezelőtt például hasonlóval hódított az iMac G3 esetében. Természetesen tech-oldalról is sokat fejlődött az új modell, mely főként a zajszűrési képességeket érinti. Ezenkívül továbbra is egy Android-barátabb megoldásról van szó, mely egyébként támogatja a Google Fast Pair és Find My Device funkciókat.

Az aktív zajszűrés állítólag 1,6x olyan erősebb, mint az előző generációnál, a „Transparency” mód pedig kétszer olyan jobb lett. Az új Beats Studio Buds+egyébként már fel is került az Apple oldalára, a magyar felhasználók pedig 79 990 Ft-os áron rendelhetik meg. Ezzel azért jóval a második generációs AirPods Pro alá lőttek, hiszen az 124 990 Ft-ba kerül az Apple-nél.

You May Also Like