Hirdetés

300Hz-es kijelzővel és különleges színnel villantott az ASUS ROG család

A férfiak igenis szeretnek játszani, az ASUS Republic of Gamers család pedig mindig is komoly megoldásokkal látott el minket, legyen szó kiegészítőkről, hardverekről vagy éppen laptopokról. Az IFA 2019 ROG oldalról az utóbbi szegmensről szólt igazán, hiszen érdekes újításokat mutatta be.

Egyfelől jól látszik, hogy a trend az egyre vékonyabb és ezáltal már nem csak játékra, hanem a mozgásban lévő tartalomgyártók számára és a mindennapokra is jó választás lehet egy ROG Zephyrus S vagy ROG Strix Scar III. Ezeket a modelleket már korábban bemutatta a vállalat, az IFA 2019-re azonban elhoztak egy vadonatúj, gleccserkék áranyalatot, mely egy üde színfol lesz az unalmas feket gamer laptopok piacán. Szerencsére a különleges szín hozzánk is érkezik, méghozzá a következő negyedévtől.

Az innováció sem maradhatott el, hiszen bemutatták a 300Hz-es képfrissítést kínáló gamer laptopjukat, mely a 240Hz után még magasabbra emelte a lécet. Az új technológiát idén és jövőre egyre több modell megkapja majd, a sort pedig nyilván a felsőbb szegmensben versenyző Zephyrus S és Scar III-as laptopok nyitják.

You May Also Like