Hirdetés

3 kamerát és zöld színt kapott az iPhone 11 Pro

Az iPhone 11 bemutatása után már át is tértek az iPhone XS és XS Max párost leváltó újdonságokra, melyek a korábbi pletykát megerősítve az iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max nevet kapták. Az újdonságok bivalyerősek, három hátsó kamerával rendelkeznek és új színt hoztak magukkal.

Az 5,8 hüvelykes iPhone 11 Pro és a 6,5 hüvelykes Pro Max is OLED panelt kapott, remek képminőséggel, az induló belső tárhely pedig 64GB, amit a bivalyerős A13 Bionic chip tesz teljessé. A bivalyerős chip tud hatékonyan is működni, de elképesztő grafikus erőt is képes kiadni magából az új játékokhoz, illetve ő fele az AI oldalért, segíti a képfeldolgozást és ügyel a biztonságunkra.

A legnagyobb hangsúlyt érhetően a három kamerából álló hátsó felállás kapta, melynek hatékonyságáról profi fotósok által készített kiváló képekkel akart meggyőzni minket az Apple, ám ezeken látszott, hogy rengeteg fény állt a fotósok rendelkezésére, úgy pedig nem olyan nehéz jó képet lőni. Azért fejlesztettek egy saját éjszakai módot is, mely elvileg remekül működik, de ezt majd csak az éles teszt után tudjuk megmondani.

Mindhárom kamera 12 megapixels, a fő lencse egy f/1.8-as széles látószögű megoldás, míg mellé egy f/2.0-ás ultraszéles látószögű lencse és egy kétszeres optikai nagyítást kínáló, f/2.4-es optika került. Mindhármat használhatjuk 4K 60 fps-es videók készítésére, optikai stabilizálással pedig a zoom lencse kivételével mindegyik büszkélkedhet.

Az asztroszürke, ezüst és arany mellé ezúttal éjzöld színt kaptunk, mely a képek alapján igazán tetszetősnek tűnik. Az induló ár 399 990 Ft, a nagyobbik modell pedig 439 990 Ft-tól vihető majd el szeptember 20 után, az előrendelés pedig szeptember 13-án kezdődik.

You May Also Like