Hirdetés

Vezeték nélküli headsettel bővít a Zalman

A Zalman új, Archer névre keresztelt vezeték nélküli gamer headsete a 7.1-es hangzás mellett sokoldalúságával kívánja megnyerni a közönséget, hiszen a PlayStation 5 és Xbox konzolok támogatása mellett természetesen PC és Mac kompatibilitással is rendelkezik.

Az állítható fejpánt képes igazodni a felhasználó fejének formájához és méretéhez, így az ígéretek szerint a kényelemmel nem lesz gondunk, pláne úgy, hogy a fülpárnák puha, légáteresztő anyagból készültek.

A számítógéppel vagy konzollal való kommunikáláshoz a Zalman Archer a 2,4 GHz-es szabványt használja egy USB-s kiegészítővel, melynek hatótávja akár 10 méter is lehet. A termék 50mm-es vezetőkkel van felszerelve és 7.1-es térhangzással is rendelkezik, illetve az előreprogramozott hangmódsok sem maradtak el (játék, zene és élő), melynek állapotáról a headsetbe épített LED g tájékoztat.

A vezérlőgombok a headset bal oldalán kaptak helyet, így a hangerőszabályzó, a mikrofon aktiváló és a LED értesítések is itt találhatóak. A töltést szolgáló USB-C portot a jobb oldalra helyezték a mérnökök, a modern és sokoldalú csatlakozónak köszönhetően pedig bárhol könnyen feltölthető a 100mAh-s akkumulátor. A maximális töltöttség 150 perc alatt érhető el töltőtől függően. Az üzemidő terén akár 12 órányi aktív használatot is biztosíthat az új Zalman Archer headset.

A Zalman Archer (ZM-HPS700W) vezeték nélküli gamer headset fekete-fehér és fekete színekben lesz elérhető.

You May Also Like