Hirdetés

A tökéletes következő lépés lenne a Zalman i3 Neo TG

A Zalman i3 NEO egy rendkívül népszerű ház a piacon, hiszen nagyon baráti áron kínált korrekt felszereltséget és egészen vagány külsőt. Az i3 Neo TG a tökéletes következő lépés szerepében igyekszik még jobb felszereltséget és praktikusabb megoldásokat kínálni.

A Zalman i3 NEO TG egy ATX Mid-Tower kategóriába sorolható ház, tehát ATX, mATX és Mini-ITX alaplapok befogadására alkalmas, így nagyjából mindenki számára ideális választást jelent. A dél-koreai gyártó modelljét elsősorban az átlátszó edzett üveg előlap különbözteti meg a hasonló árkategóriás versenyzőktől, amelyen keresztül a három előre telepített, 120mm átmérőjű ARGB Infinity Mirror ventilátor meg tudja mutatni, hogy mire képes. A gyárilag tökéletes hűtés érdekében a ház hátuljában egy negyedik ARGB Infinity Mirror ventilátorral is találkozhatunk, így utólag nem igazán kell már a hűtéssel és a belső megvilágítással foglalkozni.

Az előlap mellett a ház oldalán is egy 3mm vastagságú edzett üvegből készült elemmel találkozhatunk, amely tökéletes látványt és könnyű kezelhetőséget biztosít. A megfelelő helyeken elhelyezett, három darab mágneses porszűrő mutatja, hogy nagyon modern megoldásról van szó, ebben az árszegmensben, maximum egy mágneses elem a bevett szokás. Az I/O panel meglehetősen funkcionális és egyszerű, ami jó hír, az a három USB port, melyből kettő a 3.0-s szabványt is támogatja.

Ha a négy RGB-s ventilátor nem lenne elég, akkor további ennyi kerülhet még bele vagy kiválthatóak három radiátorral, melyek közül egy 360mm-es az előlap mögött is megbújhat. Ami a fontosabb alkatrészeket illeti, a processzorhűtő legfeljebb 162mm magas lehet, míg a grafikus kártya esetében 355mm a maximális hely.

You May Also Like