Hirdetés

Váratlan újdonságokkal állt elő a Tudor

A Tudor kapcsán még mindig sokan csak azt szokták mondogatni, hogy azok veszik, akik igazából Rolex órát szeretnének, csak nincs annyi pénzük. Mi sem tagadjuk, hogy talán van benne valami, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a svájci gyártó remek órákat kínál megfizethető áron, sőt kategóriájában mondhatni, hogy baráti áron.

Nem véletlen a Black Bay széria népszerűsége sem, főleg mióta befutott a kompaktabb változat, a Black Bay 58. Nem véletlen, hogy a bejelentésözönben felbukkant két új BB58 is, hiszen egy várhatóan sikermodellként elkönyvelhető Black Bay Fifty-Eight 925-tel és egy luxus igényeket és aranylázat is kielégítő Black Bay Fifty-Eight 18k-val frissült a paletta. Előbbi egy speciális ezüst ötvözetet és megújult színeket kínál, utóbbi pedig nevéből adódóan 18 karátos arannyal igyekszik megfogni a vásárlókat. A zöld színre remekül illik az aranyhoz, a végeredmény tehát mindkét esetben nagyon izgalmas, ráadásul a Black Bay széria történelmében elsőként ezek a modellek kaptak átlátszó hátlapot, így a zafírüvegen keresztül megcsodálható az MT5400-es szerkezet.

Megérkeztek a pandák is, hiszen két új taggal bővült a Black Bay Chrono család. Szerencsére a Tudor nem akarta az időt húzni azzal, hogy idén csak a fekete-fehér verziót mutatja be és jövőre esetleg a fehér-feketét. A 41mm-es házzal büszkélkedő újdonságok nagyjából 5000 dollár környékéni indulóárat kaptak, a dátumot pedig 6 óránál olvashatjuk le.

You May Also Like