Hirdetés

Új Microsoft eszközök és szolgáltatások a modern oktatás szolgálatában

Megjelent az oktatás igényeihez igazított Windows 10 S. A világszerte mintegy 400 millió gépre telepített operációs rendszer új változata a Windows 10-től megszokott gyorsaságot és hatékony működést biztosítja a diákok és tanáraik által használt iskolai eszközön.

A Windows 10 S olyan alkalmazásokkal teszi lehetővé az együttműködést és a kommunikációt, a digitális írástudás elsajátítását és a gyerekek kreativitásának kibontakoztatását, mint például az Adobe Photoshop Elements, a Minecraft: Education Edition vagy az Office 365. A tantermi igényekre szabott operációs rendszer kiemelt biztonságot és egyszerű használatot biztosít minden felhasználónak, legyen szó kicsikről, nagyokról vagy éppen pedagógusokról.

További újdonságok:

–      A Microsoft Teams gondoskodik a tananyag egyszerű és gyors rendszerezéséről és megosztásáról, sőt, az applikációval vendégelőadók meghívása is csak egy kattintásba kerül.

–      A Minecraft: Education Edition Code Builder játékos módon szeretteti meg a kódolást a gyerekekkel, akik az informatika világához közelebb kerülve az élet bármely területén hasznos tudásra tehetnek szert.

A Windows Áruházból további hasznos, az iskolai munkát segítő alkalmazások tölthetők el.

You May Also Like