Hirdetés

Új hűtőpaszták a Zalman palettáján

A Zalman ZM-STC7 és ZM-STC9 hűtőpaszták nem csak a tuningolás szempontjából fontosak, hiszen akár 10 évig is megfelelő hővezetést biztosítanak.

Amikor PC-s komponensekről és kiegészítőkről van szó, akkor csak igazán kevesen gondolnak a hűtőpasztákra, pedig nagyon fontos feladatot látnak el. A jó minőségű paszta elengedhetetlen ahhoz, hogy számítógépünk  egyik legfontosabb komponense hosszú évekig megfelelő körülmények között tudja kiszolgálni a felhasználókat. Azt kevesen tudják, hogy a processzorok mellett bizony a grafikus kártyákat is érdemes bizonyos időközönként újrapasztázni, pláne akkor, ha használtan vásároljuk meg.

A hűtési piac szakértőjeként is ismert Zalman nemrég két új hűtőpasztát mutatott be, melyek a ZM-STC7 és ZM-STC9 nevet viselik. A felhasználástól kezdve akár 10 évig is megfelelően teljesítenek az új fejlesztések, melyek 4 grammos, praktikus kiszerelésben kerülnek a boltok polcaira. A ZM-STC9 2700 Ft körüli áron szerezhető be, míg a ZM-STC7 1800 Ft körüli árat kapott.

Azonos kiszerelés, különböző ár? Minden a kompozíció miatt van, hiszen a hasonló összetevők mellett a drágábbik modell nagyobb sűrűségű (2.7 g/cm3) és jobb hővezető képességekkel rendelkezik (9.1 W/m-k). Ettől függetlenül a ZM-STC7 hővezető képessége is kiemelkedő a piacon. (7.2 W/m-k).

You May Also Like