Hirdetés

uGo H5500 – Környezetbarát és praktikus közlekedés

Manapság a nagyvárosok különösen zsúfoltak az autós közlekedéshez, a tömegközlekedés nem mindig igazodik az igényekhez, így sokan keresnek alternatívákat, melyel közül manapság az elektromos rollerek az egyik legnépszerűbbek. Nemrég az uGo is bemutatta saját fejlesztését, mely a márkára jellemező gazdag felszereltséget és praktikumot kínálja baráti áron.

Vedd be a várost

Az uGo H5500-et egy 250 Wattos elektromos motor hajtja, mely a 25km/h végsebesség mellett kellő dinamikát és biztonságot kínál a városi közlekedéshez. A 24 voltos, 4400mAh-s akkumulátorok az LG műhelyében készülnek, így abszolút felsőkategóriásak és megbízhatóak. A felhasználó súlyától és a tereptől függően nagyjából 15 kilométeres hatótávot kínál egy töltéssel a H5500, mely a legtöbbek számára bőségesen elegendő egy napra a városban.

Könnyű kezelhetőség

A roller irányítása rendkívül egyszerű, már az első használat közben magabiztosan és biztonságosan közlekedhetünk vele. Minden szükséges vezérlő kézre áll, az LCD kijelzőn pedig minden fontos információt megtalálunk, így folyamatosan képben lehetünk a megtehető távolsággal. A termék súlya 7,25kg, így könnyen magunkkal lehet vinni akkor is, ha nem használjuk, összehajtva pedig rendkívül kompakt.

Biztonság és kényelem

A fém kialakítás rendkívül masszív és stabil terméket ad a felhasználók kezébe, az 5,5 hüvelykes kerekekkel kiegészülve pedig akár 120kg-os súlyt is elbír. A lábtartó különleges, a stabilitást biztosító borítást kapott, így esős időben sem érheti baleset a felhasználókat. Természetesen a klasszikus rollerekre jellemző vészfék is helyet kapott a hátsó keréknél, mely rendkívül gyorsan és biztonságosan képes megállítani a járművet. A Roller elején egy LED lámpa is helyet kapott, így az esti közlekedés is biztonságos.

You May Also Like