Hirdetés

Saját márkás szépségápolásba kezd az Amazon

Az Amazon a világ egyik legnagyobb online piactere, mely dúsgazdaggá tette a korábbi könyvmolyt, Jeff Bezos tulajdonost. Sajnos itthon még mindig mellőznünk kell a vállalat teljes kínálatát és néhány egyéb remek szolgáltatását, de azért a helyzet már javulóban van és egyszer majd talán Magyarországon is elérhetővé válnak a még hiányzó termékek és szolgáltatások.

A piactér az elmúlt években egyre több saját márkás termékkel bővült, melyek között az otthoni kiegészítőket, ruhákat és akár számítógépes kiegészítőket is találunk. Nemrég pedig egy újabb kategóriát hódítanának meg, mely főként a nőket célozza meg, de a későbbiekben bizonyára a férfiak felé is nyitnak.

Belei néven ugyanis elindítják saját szépségápolási termékcsaládjukat, mely elmondásuk szerint a felsőbb szegmensbe fog tartozni a minőséget és hatékonyságot illetően. 12 termékkel indítanak és igyekeznek minden bőrtípusra és problémára megoldást kínálni. A Belei termékek mindegyike parabénmentes, állatokon nem tesztelik őket és a tégelyek is újrahasznosított anyagból készülnek, a csomagolásuk pedig 100 százalékban újrahasznosítható.

A termékekről bővebb információt az Amazon oldalán találtok.

You May Also Like