Hirdetés

Rendkívül elegáns 2 az 1-ben laptopokkal bővít

Az MSI az elmúlt években sokat lépett előre a komolyabb, prémium szegmensbe szánt gépek piacán, a nemrég bemutatott Summit széria pedig már inkább az üzleti világ felé tendálna, ám az eleganciára és praktikumra azért a mindennapok során is sokan vágynak.

Ezt a nemrég megtartott MSIology – Determined to Succeed 2021 virtuális eseményen részletesen is bemutatott új Summit E13 és Summit E16 modellek az ígéretek szerint teljesíteni is fogják, hiszen a gyártó rendkívül nagy hangsúlyt fektetett az egyedi és minőségi dizájnra, miközben a legújabb Intel processzorokat használták és 2 az 1-ben formatervben gondolkodtak.

Ennek köszönhetően meglehetősen hosszú üzemidővel, az általános és irodai, üzleti feladatokra tökéletesen megfelelő, akár Intel Core i7-1185G7-re és 32GB memóriára építkező hardverrel van dolgunk. A 16 colos változatban újgenerációs NVIDIA GeForce RTX grafikus kártya kerül, így ott már komolyabb munkáról is szó lehet. Kiemelendő még a Thunderbolt 4, a WiFi6, illetve az ujjlenyomat-olvasó és a zárható webkamera is.

A kijelző terén az idei trendeknek megfelelően 16:10-es képarányra váltott az MSI is, ami munkára különösen jó választás lehet. A 2 az 1-ben kialakításnak megfelelően érintőképernyővel van dolgunk, melyet teljesen át tudunk hajtani, így akár táblagépként is használhatjuk a gépeket. Ilyenkor jól jöhet az új MSI Pen, mely egy praktikus, USB-C-vel tölthető fém stylus. A LED üzemidő jelző fény nagyon jó gondolat, ahogy az is, hogy mágnesesen a gép oldalához kapcsolható, így mindig kéznél lesz. MSI USB-C Docking Station Gen 2 egy számos extra csatlakozással rendelkező USB-C dokkolót is bemutatott a gyártó, mely főként az asztali munkaállomás kialakításánál jöhet majd jól.

A hazai árakról egyelőre nem érkezett hír, de ha lesz rá lehetőség, akkor ki is próbáljuk valamelyik újdonságot.

You May Also Like