Hirdetés

OLED kijelzős 2 in 1 géppel rukkolt elő az ASUS

Az ASUS ismét egy innovatív megoldással tolja meg az OLED szekerét, hiszen a VivoBook 13 Slate személyében egy 13,3 hüvelykes, lenyűgöző OLED kijelzővel szerelt táblagépet kapunk, mely a leválasztható billentyűzetnek és a stylus-nak köszönhetően egy komplett laptopként is funkcionál.

A 13,3 hüvelykes Full HD Dolby Vision OLED panel egyébként Pantone-validált, a vizuális élményt pedig a 16:9-es képarány mellett a négy hangszórós Dolby Atmos hangrendszer teszi teljessé. Ez a képarány tényleg csak a tartalomfogyasztáskor előnyös, de azért a modern, 4 magos Intel processzorral az általános munka sem lehet majd akadály, de óriási teljesítményre azért nem kell számítani.

A konferenciahívásokhoz és a napi teendőkhöz azonban az 5 megapixeles előlapi vagy akár a 13 megapixeles hátlapi kamera is hozzátehet, az AI-zajszűréssel rendelkező mikrofonról nem is beszélve. A csomagban megtaláljuk majd a lecsatolható billentyűzetet, az ASUS Pen 2.0 ceruzát és a képernyővédőként is funkcionáló, 170 fokig kihajtható borítót, ami egy nagyon korrekt ajánlatnak tűnik.

Az ASUS magyarországi képviseletétől megtudtuk, hogy az újdonság 2022 elején érkezik hazánkba. A pontos árazás még nem ismert, de a legolcsóbb változat várhatóan befér 300 000 Ft alá, ami ugyan nem kevés egy ilyen megoldásért, de ha úgy nézzük, hogy egy gyönyörű OLED kijelzővel szerelt komplett csomagot kapunk, akkor azért jól látszik hogy egy iPad-hez vagy egy Surface-hez képest akár félárnál is tarthatunk.

You May Also Like