Hirdetés

Olcsóbb lett a MacBook Air, Touch Bar-t kapott a 13-as MacBook Pro

Lassan már minden az új iPhone-okról fog szólni, de az Apple ismét a laptopokat helyezte reflektorfénybe, hiszen nemrég a „Back to School” szezon keretein belül frissítette két „olcsóbb” laptopját.

A MacBook Air hardveresen a régi maradt, viszont csökkentek az árak és a kijelzőn is javítottak, hiszen az erősebb és a gyengébb modell is 13 hüvelykes Retina kijelzőt kapott True Tone technológiával kiegészítve.

A 13 hüvelykes MacBook Pro már komolyabb frissítést tud felmutatni, hiszen megszűnt a Touch Bar nélküli modell, most már mindegyik változat megkapta az Apple Touch Bar-ját és True Tone technológiáját. Az új technológiák alkalmazásán felül érdemes még megemlíteni, hogy a processzort lecserélték egy 1,4GHz-es, 8. Generációs Intel Core i5-re, amit némi felárért cserébe 1,7GHz-es Core i7-re frissít a vállalat.

A két modell frissítése mellett végre belátták, hogy nem kéne már a kínálatban tartani a 2015-ben bemutatott 12 hüvelykes MacBook-ot, hiszen az igen öreg specifikációval szerelt, akkor még egészen jó laptop felett jócskán eljárt már az idő, a borsos áráról nem is beszélve.

Összességében továbbra sem kaptunk igazán nagy frissítést, de most már elmondhatja magáról az Apple, hogy mindegyik MacBook laptop megkapta a 2019-es frissítéseket. Jövőre állítólag nagyobb frissítésre számíthatunk, komolyabb dizájn váltást és hardveres változásokat jósolnak.

You May Also Like