Hirdetés

Néhány cucc amire minden férfinek szüksége van

Egy bölcs ember egyszer azt mondta, ha megvannak a megfelelő eszközeid a munkához, akkor már félig meg is vagy vele. De ez a mai időkben többet jelent néhány csavarhúzónál. A férfi szívéhez általában a kedvenc multifunkcionális eszköze áll a legközelebb, pláne ha szeret barkácsolni, saját kezűleg elkészíteni dolgokat. De nem az egyetlen, amivel rendelkezik. Hihetetlen mennyiségű kütyü gyűlik az idők folyamán, szaporodnak az appok is a telefonon, tableten, hogy egyszerűvé tegyék a mindennapokat.

Néhányan biztosan megpróbálnak meggyőzni, hogy egy rádiós mikrosütő az, amire igazán szükséged van, vagy éppen azt javasolják, hogy vegyél egy maszkot, ami a TV távirányítód a homlokodhoz rögzíti, mi igyekszünk lerántani a leplet azokról a cuccokról, amelyekre igazán szükséged lehet.

 1. Svájci bicska. Lehet, hogy csak a dugóhúzó miatt.
  Svájci bicska
 2. Hordozható akksi töltő. A tech óriások úgy tűnik nem tudják megoldani az akkumulátor használati idejével felmerülő problémákat. Ámbár már léteznek kompromisszumos megoldások, azért nem árt felkészülni a vészhelyzetre sem.
 3. Zajszűrős fejhallgató. Kiváló cucc repülőn, utazás közben.
 4. Bankkártya. A legtöbb helyen már fizethetsz kártyával, biztonságosabb mint a kp, és nem kell vaskos bankjegykötegeket, valamint aprót magaddal hurcolni. Az érintésmentes megoldásokkal pedig már ki sem kell adnod a kezeid közül. De a kártya pénz nélkül mit sem ér, így győződj meg róla, hogy van elég rajta.
 5. Szerszámkészlet. Ha muszáj valamit megjavítani. Nem hívhatod mindenhez a szomszédot!
 6. Szakállnyíró. Alternatívaként költhetsz vagyonokat fodrászra, vagy nézhetsz úgy ki mint Raszputyin.
 7. Okostelefon. A 21. században élünk, enélkül a világ sem működne már.
 8. Okostelefon tok. Ha pénzt költesz okostelefonra, érdemes lehet egy tokot is venni mellé. Nem csak jobban néz ki benne, de védi is az esetleges sérülésektől.
 9. Sörnyitó. Bár tudjuk egy ideje, hogy minden sörnyitó, mégis elegánsabb, ha egy kerti partin egy ízléses sörnyitóval felszerelve bontod a palackokat.
 10. Egy pehelykönnyű notebook, vagy hibrid gép. A nagy, gyengébb dizájnnal készült gépek ugyan olcsóbbak, de fontos a megjelenés. Ugye?
 11. Szükséged lehet egy notebook állványra is. Ha asztalon, vagy ölben használod, mindenképpen jól fog jönni.
 12. Körömcsipesz. Léteznek már elegáns modellek is, amelyek össze is gyűjtik amit levágsz, így egyszerűbb dolgod lesz, ha végeztél.
 13. Ha egyedül élsz, kell egy jó porszívó is. Léteznek már robotporszívók is, amelyeket tologatni sem kell.
 14. Otthoni hangrendszer. Vannak már hordozhatók, bluetooth kapcsolatosak, hangvezérlésesek is. Amikor hazaérsz már szólhat is a zene.
 15. Egy toll. Megvan a jelenet a Wall street farkasából a jelenet amikor egy tolat kell eladni? Ne te legyél akinek eladják. Mindig legyen nálad egy toll, ki tudja mikor jön szembe az évszázad üzlete.
 16. Egy kamera. Elképzelhető, hogy az okostelefonod is megteszi, de ha igényes 4K-s felvételeket, vagy vlogot szeretnél készíteni, szükséged lehet egy rendes kamerára és a hozzá kapcsolódó felszerelésekre.
 17. Fúró. Fel kell tenni egy képet a falra? Vagy a szomszédban lakó hölgynek kell segíteni? Egy fúróra és a hozzá tartozó fúrószárakra minden férfinek szüksége van.
 18. Kávéfőző. Ha kényelmes és gazdag vagy, megteszi egy Nespresso is, de vannak frissen darálós típusok már elérhető árban.
 19. Képernyőtisztító készlet. A TV, monitor, notebook képernyő vonzza a port. Ne zsebkendővel takarítsd, hiszen ezek könnyen megkarcolódnak.
 20. Fitness tracker. Tartsd számon a mozgást. Legyél mindig naprakész, és ha nem mozogsz eleget, sürgősen kezdd el. Az ülőmunka káros az egészségre, de napi egy óra mozgással már sokat tehetünk az egészségért.
 21. Konyhai robotgép, turmix gép. Habkönnyű turmix reggelire, vagy protein shake felturbózva gyümölcsökkel? Akkor mindenképpen szükséged lesz egy konyhai robotgépre. Léteznek már úgynevezett food processorok is, amelyek már a kutyádat is megsétáltatják.
 22. Okos otthon vezérlő. A Nest, vagy a Z-wave rendszerek egyre elterjedtebbek. Az okos termosztát igazodik, vagy igazítható az aktuális hőigényedhez, de akár biztonságtechnikai eszközöket, riasztót, kamerákat is csatlakoztathatsz rájuk és a távolból is tudod vezérelni az otthonod az okostelefonod és a megfelelő app segítségével.
 23. Google Chromecast. Az eszközt szimplán a TV-re csatlakoztatva, a telefonodról vagy tabletedről küldhetsz át tartalmakat. Így akár a régebbi TV-k is okosíthatók. De vannak más androidos megoldások is.
 24. Okosóra. Namost ez nem szükséges, de jó lehet, ha van. Láthatod a hívásokat, üzeneteket akkor is, ha nem vagy telefon közelben, de akár a fitness trackert is kiválthatod vele.apple-watch-edition1
 25. TV. Minden háztartásba kell egy TV. Legyen akkora, amekkora kielégíti a házimozizás iránti igényeidet is. Manapság egyre elterjedtebbek a 4K felbontásúak, érdemes ilyet venni. A modern TV-ket kisebb fogyasztás és élesebb kép jellemzi.

okostv

Biztosan van még pár eszköz, amely kimaradt a felsorolásunkból. Az emberek eszköz szükséglete egyedileg változhat, de vannak bizonyos alapdarabok, amelyek egy férfi eszköztárából sem hiányozhatnak.

You May Also Like