Hirdetés

Máris az év legjobb GMT-jét mutatta be a Tudor?

Ugyan még csak március van, az ilyenkor szokásos Watches & Wonders sokszor az adott év legérdekesebb óráinak ad otthont. A Rolex viszonylag visszafogott teljesítménye mellett a testvérmárka ismét tartolt, méghozzá ismét egy Black Bay modellel.

Ezúttal azonban egy teljesen új család első tagjáról van szó, hiszen bemutatkozott a Tudor Black Bay Pro, mely egy 39mm-es GMT-ként hivatott meghódítani a világot. Erre minden esélye meg is van, hiszen az 1655-ös Explorer II-re hajazó dizájn remekül néz ki és a kompakt méret is sokakat nyerhet meg a GMT vásárlók közül.

A Tudor saját, 70 órás járástartalékot felvonultató szerkezetével (MT5652) büszkélkedő sportóra matt fekete számlapot, dátum kijelzést és sárga GMT mutatót kapott, melyhez remekül illik a fekete-sárga bőr vagy szövet szíj. Persze acél szíjjal is kérhető, de mint oly sok Black Bay modellnek, a Pro-nak is jól állnak a lazább anyagok. Az egyetlen negatívumként az óra vastagságáról hallani, mely 14mm felett lehet, így mindenképpen érdemes lehet felpróbálni a vásárlás előtt.

Fém szíjjal 3960 euróba kerül, míg a bőr-gumi hibrid és a szövet szíj 310 eurós spórolást jelenthet.

You May Also Like