Hirdetés

Magyarországon is elérhető az Oakley Radar Pace

Az Oakley nem csak a divat terén jelentős szereplője a szemüvegiparnak, hanem különleges technológiáival rengeteg sportág igényeinek tudnak megfelelni. A hosszú évek tapasztalatait nemrég egy innovatív újdonságban kamatoztatták, melyet a technológiai szektor nagyágyújával, az Intellel együtt készítettek.

Az Oakley Radar Pace ma egy hivatalos sajtóbemutató keretében debütált itthon, így többek között azt is megtudtuk, hogy 189 990 Ft-os árat kapott. A szemüveg különleges formavilága nem véletlen, hiszen komoly technológia rejtőzik a burkolat alatt. A Radar Pace ugyanis nem csak a szemüvegünk, hanem a személyi edzőnk is. A párbeszédre képes eszköz elemzi a teljesítményt, és akár valós időben módosítja az edzéstervet az által érzékelt adatok alapján.

radarpace2_manclub

Az okosszemüveg öt különböző nyelven ért, így angolul, franciául, németül, spanyolul és olaszul is megválaszolja kérdéseinket. A készülék Android és Apple telefonokhoz is csatlakozni tud, az érintőpanellel Sirit és Google Now-ot is aktiválhatjuk. A virtuális személyi edzőnk instrukciói mellett zenét is hallgathatunk, valamint igény szerint hívásokat is le tudunk bonyolítani.

Közelebbről megismerve az újdonságot, mi csak egy negatívumot véltünk felfedezni, ez pedig nem más, mint a beépített szenzorok hiánya. Ahhoz, hogy a Radar Pace folyamatosan tájékoztasson minket például a pulzusunkról, külön szenzorokat kell magunkkal vinnünk a futáshoz. Kérdéses, hogy csak speciálisabb szenzorokkal, vagy mondjuk egy fejlett okosórával is együtt tud e dolgozni az eszköz

You May Also Like