Hirdetés

Különleges laptopot mutatott be az MSI és a Mercedes-AMG

A Mercedes logó sokak számára egyet jelent a prémium minőséggel és megbízhatósággal, az AMG embléma pedig a motorsport szerelmeseit hozza lázba. Ha mindezt ötvözzük az MSI egyik legmodernebb megoldásával, akkor meg is kapjuk 2023 egyik legizgalmasabb laptopját, az MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport kiadást.

Szerencsére sok más együttműködéssel ellentétben nem csak egy szimpla extra logóról van szó, az egész projekten látszik, hogy foglalkoztak vele és tényleg gondoltak a két márka rajongóira. A fedlap közepén az MSI logó, a Mercedes embléba, valamint az AMG Motorsport logó kapott helyet, a gamer laptop mivoltot pedig a jobb alsó sarokba „száműzött” MSI sárkány sugallja. Ahogy elvárható, csúcskategóriás hardver került az újdonságba. Egészen pontosan egy Intel Core i9-13900H processzor és modelltől függően egy NVIDIA RTX 4060 vagy RTX 4070 grafikus kártya adhatja majd az erőt.

A lehető legjobb képminőségről a 16 hüvelykes OLED UHD+ (3840 x 2400) panel gondoskodik, melynél aligha kívánhatnánk jobb kijelzőt, egyedül a 60Hz-es képfrissítésre nézhetünk csúnyán. A két cég logói még számos ponton feltűnnek a gépen, így például a kijelző alatt mi magunk is mindig szembesülhetünk azzal, hogy milyen különleges modellt sikerült bezsebelnünk. Egészen pontosan egy egeret és egérpadot kapunk egy RGB-s pendrive, egy üdvözlőlap és kis hordtáska került még a dobozba.

Az egyelőre nem tudjuk, hogy itthon is kapható lesz e a limitált kiadás, de ha igen, akkor mindenképpen megpróbáljuk majd bemutatni nektek.

You May Also Like