Hirdetés

Itt vannak az idei Samsung Galaxy Watch modellek

Az új okosórák kapcsán számunkra és bizonyára sokak számára a legörvendetesebb hír a Samsung Galaxy Watch 6 Classic modelelk visszatérő forgatható lünetta. A klasszikus forma visszahozása mellett a bemutatón egyértelműen az egészségügyi fejlesztések kapták a hangsúlyt.

Sokat fejlesztették az alvásfigyelésen és az erre épülő ajánlásokon, következtetéseken, a női felhasználók számára a menstruációs időszakkal kapcsolatos adatok is hasznosak lehetnek és természetesen szívritmusfigyelés és az EKG sem maradhatott el.

A szíjak tekintetében óriási lesz a választék, így bármilyen szettel felvehetjük őket és a cseréjük is jóval egyszerűbb lesz az elődökhöz képest. A Classic modellhez alapjáraton egy ökobőr szíj jár, míg a Watch 6-hoz egy sportszíj, de az előrendelői akció keretében már az első napon lesz miből választani az extra szíjnak köszönhetően. A Samsung Galaxy Watch 6 Classic esetében 43 és 47mm-es kijelzők közül választhatunk, míg a Watch 6-nál 40 és 44mm adja a kínálatot.

A gyártó állítása szerint a megnövelt akkukapacitás és a hatékonyabb működés akár 20%-kal jobb üzemidőt is eredményezhet és a nagyobb modelleknél a két nap is elérhető lehet töltés nélkül. A kétmagos Exynos W930-as chip mellé 2GB RAM és 16GB belső tárhely társult, mely villámgyorsan hajtja meg a Wear OS-t, amin számos applikáció és funkció elérhető, mellyel akár a mobilunkat is kiválthatjuk. Számunkra kicsit fura, hogy a komolyabb sportokhoz és extrémebb felhasználáshoz szánt Watch 5 Pro nem kapott utódot, de lehet, hogy erre jövő tavasszal kerül majd sor.

A sima Watch 6 130 és 150 ezer forintról indul mérettől függően, míg a Watch 6 Classic ára 170 és 180 ezer forint lesz. Mindegyik modellnél elérhető lesz a 4G eSim-képes változat, melynek felára 20 ezer forint.

You May Also Like