Hirdetés

Különleges kávéfőzőt leplezett le az LG

Az LG háztartási és szórakoztató-elektronikai termékeit itthon is sokan használják nap mint nap és szinte azt is hihetnénk, hogy a dél-koreai vállalat mindent is gyárt. Ez majdnem így is van, de néhány terület még mindig tud számukra is új lenni, pár napja pedig egy igen népszerű piacra léptek be.

Bemutatkozott ugyanis az első LG kávéfőző, mely természetesen számos ponton demonstrálja a vállalat innovációra való törekvését. Nem véletlen, hogy az LG Labs égisze alatt érkezik az DUOBO névre keresztelt új termék. Az LG Labs egy új divízió a vállalaton belül, melyben kísérleti és innovatív termék- és szolgáltatásélményeket igyekeznek nyújtani.

A DUOBO két kapszulából álló rendszere lehetővé teszi a kétszeri réteges keverést, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy saját, egyedi keverékeket hozzanak létre és élvezzék azokat. Az egyszerű vezérlést a DUOBO mobilalkalmazás biztosítja, amellyel a felhasználók pontosan beállíthatják a hőmérsékletet és a nyomást egyéni preferenciáiknak megfelelően. Az LG Labs új terméke kompatibilis a különböző márkák kávékapszuláival, így a felhasználók az erősségek, pörkölések és ízek széles skáláját kínálják, amelyekkel összeilleszthetik, összekeverhetik és elkészíthetik saját kávéjukat.

Az érdekes információkat, beállításokat és különleges animációkat is prezentáló Full HD IPS kijelző is különleges helyre került, hiszen ott kapott helyet, ahová a csészéket kell elhelyezni. A különleges kialakítés mellé különleges dizájn társul, melyet az űrkütatás ihletett. A gyártó szerint leginkább egy űrszondára hasonlít a DUOBO, melynek rajtját július 20-ra időzítették, ezzel is tisztelegve az 1969-es Apollo 11 első holdraszállása előtt. A boltokba egyelőre nem kerül be az újdonság, hiszen az újdonságot rendhagyó módon a Kickstarteren egy crowdfundingra alapuló projekt keretén belül indítanák útjára. A kávérajongók és a korai felhasználók 50 százalékot spórolhatnak a korlátozott Super Early Bird akcióval.

You May Also Like