Hirdetés

Itthon is elérhető a Zalman Z3 Neo

A Zalman Z-szériás számítógépházai itthon is igazán népszerűek, nemrég pedig piacra került a Z3 Neo, mely kompakt méreteivel és elegáns külsejével azokat a felhasználókat célozza meg, akik nem akarnak komplikált formavilágot, de azért 2020-ban már élnének az RGB világítás adta extra hangulattal.

A letisztultság már rögtön a ház elején szembetűnő, hiszen az előlap különleges borítást kapott, mely mögött megfelelő helyet hagytak a tervezők a hűtés számára is, ami nagyon fontos, hiszen sok zárt előlapos gépnél gyakori a túlmelegedés. A szálcsiszolt hatású felület mellett az RGB LED világítás is az előlapon kapott helyet, amit természetesen kiegészíthetnek a világító ventilátorok és hardverek is. Az alaplapok között nem sok olyat találunk, ami nem férne bele, hiszen akár az E-ATX szabványú megoldásokat is támogatja, miközben a grafikus kártyáknak maximum 34 centiméter helyet hagytak a tervezők. Kapunk még négy dedikált SSD-helyet is, illetve egy kivehető sín is a felhasználók rendelkezésére áll a további bővítéshez.

A ház oldalán hüvelykcsavarokkal ellátott, 4mm-es edzett üveg oldalpanel található, mely tovább növeli a prémiumérzetet. Porszűrőket felül és alul is találunk, előbbi mágneses, utóbbi pedig csatos. A házban előre szerelve található egy normál ventilátor elől és egy címezhető RGB ventilátor hátul, míg az ARGB vezérlőt szintén a csomag részét képezi.

The Zalman Z3 Neo már elérhető a hazai piacon, méghozzá 15 000 Ft alatti kezdőáron.

You May Also Like