Hirdetés

Guinnes rekordot állított fel az Emoji film

Az idén immár negyedik alkalommal megszervezett Nemzetközi Emoji-nap nap és a hamarosan a mozikba kerülő Az Emoji-film adott duplán is okot arra a különleges ünnepre, amelyet az emojik barátai világszerte szerveztek, és amelyet azóta a rangos Guiness Rekord is hitelesített.

A játékos kedvű rajongóknak hála, múlt szombaton megszületett a Világon legtöbb ember, amint emojinak öltözve, egyszerre több helyszínen összegyűlik rekordja. Három kontinensen, Dubajtól Moszkváig, Londontól Dublinig és Sao Paolótól a Velencei-tóig jöttek össze Mosolygók, Pacsik, Padlizsánok, Kakik és társaik. A magyar résztvevők az Efott fesztiválon öltöztek emojinak, és több mint százan voltak: a bulizók egész éjszaka a rendelkezésre álló sárga jelmezekben szelfiztek. Az Emoji-film (hazai bemutató: augusztus 10.) egy olyan, kissé hibás emojiról szól, aki képtelen mindig egyféle arcot vágni: tele van érzéssel, és csodás módon mindet ki is tudja fejezi.

A vírusirtó robotok elől bujkáló, különleges Emoji-komédia különleges magyar szinkront is kap: Csőre Gábor, Jordán Adél és Elek Ferenc mellett Hernádi Judit, Peller Anna, Szacsvay László, valamint Radics Gigi és Alföldi Róbert is egy-egy emoji hangjává válik.

You May Also Like