Hirdetés

Az elmúlt 20 év Apple sikereit meséli el a vállalat különleges fotókönyve

Az tulajdonképpen nyílt titok, hogy az Apple számára a dizájn nagyon fontos egy új termék esetében, a vállalat szimpatizánsai pedig ezzel teljes mértékben egyet is értenek és olykor funkciókról is simán lemondanak ennek árán. Azzal mi sem vitatkozunk, hogy az Apple termékei igazi ipari remekművek, minden férfinál jól mutat egy iPhone, egy MacBook vagy éppen az irodában egy iMac.

designed-by-apple-in-california-2-1074x807Többek között az említett családokról is érdekes képeket láthattok a nemrég megjelent Designed by Apple in California című fotókönyvben, amit a vállalat kétféle változatban dob piacra. Az A4-es méretű kemény borítós, vászonkötetes változat 200 dollárba kerül, míg a 33 x 41 centiméteres felülettel rendelkező változatért 300 dollárt kérnek.

A könyvben megtalálható 450 fotót Andrew Zuckerman készítette, témája pedig nevéből adódóan az Apple dizájn-filozófiája, a termékek születése és fejlődése. Tudjuk, hogy nem olcsó, viszont különleges darab, a legnagyobb rajongóknak szinte kötelező vétel.

You May Also Like